Paine umpluta

de simona72 in Piine, 8 Feb 2014 | 8270 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost din nou Irina....mi-a facut o pofta nebuna cand am vazut reteta asta... Noi am mancat la micul dejun cu iaurt si ne-a mai ramas si ceva pt pachet...

 

INGREDIENTE

  • pt aluat am folosit jumatatea ramasa de la reteta de Empanadas:http://www.bucataras.ro/retete/empanadas-cu-ciuperci-si-carne-de-pui-56685.html
  • pt umplutura:
  • 200 gr mozzarela(7-8 felii)
  • 7-8 felii de rosii uscate din conserva
  • frunze proaspete de rozmarin
  • piper
  • ulei din conserva de rosii uscate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Aluatul ramas de la gustoasele empanadas, l-am intins pe masa de lucru unsa cu putin ulei. Am taiat feliile de mozzarela pe jumatate, la fel si feliile de rosii uscate. Am pus peste aluat felii de rosii, peste rosii felii de mozzarela, frunzulite de rormarin. Am facut sul aluatul cu umplutura in mijloc, l-am pus intr-o tava de chec unsa cu putin ulei, am presarat deasupra putin piper si ulei din conserva de rosii. Am uns bine painea cu ulei, am mai lasat painea sa creasca 15 minute si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 25 minute. Lasam putin sa se racoreasca painea, apoi portionam si servim. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 780 lei
1699.99 lei
919.99 lei

COMENTARII (27)

simona72 1

09.02.2014, 19:01

Chiar delicioasa Cori!

deyutzky 1

09.02.2014, 20:41

ce buna trebuie sa fie

Bya Ralu 1

31.03.2014, 06:11

o idee buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batbout - painici marocane (reteta video)