Painea copilariei noastre :)

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2013 | 5481 vizualizari

 

De curand am gasit aceasta retetea pe un site culinar frantuzesc si am zis wow , noi nu suntem singurii care facem aceasta minunata paine data prin ou ,apoi rumenita bine si servita...aceasta paine prajita poate fi servita cu usurinta la micul dejun si de ce nu ca si desert :) eu o fac in 2 variante sarata si dulce...

 

INGREDIENTE

  • Pentru varianta dulce:
  • 1 paine veche( trebuie sa fie uscata)
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 2 pahare lapte
  • unt sau ulei
  • Pentru varianta sarata:
  • 1 paine veche
  • 2 oua
  • sare
  • 2 linguri iaurt
  • 2 pahare cu lapte
  • unt sau ulei pt prajit
  • cascaval
  • kaizer
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painea copilariei noastre :):

Varianta dulce:


Painea se taie felii de 1, 5 cm...


Batem bine ouala cu zaharul pudra si cel vanilat..Adaugam laptele si amestecam pana la omogenizare..


Se inmoaie bine fiecare felie de paine, apoi se pune la prajit in unt sau ulei pana se rumeneste frumos..


Se serveste cu miere sau pudrate cu zahar...


Varianta sarata:


Painea se taie felii de 1.5 cm grosime..


Se bat ouale cu sare,iaurt si lapte,


Fiecare felie se inmoaie si se pune la prajit pana se rumeneste pe o parte..intoarcem pe partea cealalta ,apoi punem o felie de cascaval pe partea deja rumenita...se mai lasa pana se rumeneste si cealalta parte a feliei.,..in acest timp cascavalul se va topi...


Eu servesc aceasta paine cu kaizer prajit si iaurt..


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painea copilariei noastre :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

AnyCostescu 1

01.03.2013, 16:36

Rocsi 1

01.03.2013, 20:13

AnyCostescu 1

01.03.2013, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta