Painica neagra cu seminte

de iri_iri in Piine, 12 Feb 2012 | 1134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un cub de drojdie,
  • o cana bors,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 400gr de faina neagra de grau,
  • seminte de in,
  • seminte de dovleac,
  • chimen,mac,
  • un praf de sare si ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica neagra cu seminte:

pentru inceput drojdia se amesteca ,cu zaharul, peste care se adauga cana de bors calduta.


imediat se adauga 3 linguri de faina si se lasa maiaua l-a crescut .


separat se cerne faina si se face o gaura in mijloc si se adauga maiaua ,cu un praf de sare.


se framanta un aluat destul de elastic in care se adauga seminte de in si dovleac si ulei ,pana nu se mai lipeste de maini.


se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul


dupa ce a crescut coca,se aseaza intr-o forma de chec unsa cu ulei .


se mai lasa sa creasca aluatul cam 15 minute si se unge cu ulei si apoi se adauga deasupra chimen si mac.


se da tava la cuptor care a fost incins si se lasa 40 de minute la foc moderat......


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painica neagra cu seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

12.02.2012, 14:36

place

mamaieelena 1

12.02.2012, 14:48

bunaaa

MIUTA 1

12.02.2012, 16:16

Foarte buna si sanatoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine sarbeasca