Pâinici cu brânză

de Panacris in Piine, 30 Mai 2015 | 990 vizualizari

 

O nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate cantitățile;) De data asta l-am folosit la rețeta de bază în CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru pâine, pizza, gogoși, langoși sau ce vreți voi;) Super fain;)

 

INGREDIENTE

  • Faină albă de grâu 500 g.,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • apă cca. 350 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
  • drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
  • telemea veche de oaie 250 g,
  • Pentru toping: ouă de prepeliță 3 bucăți,
  • cașcaval ras cca 100 g,
  • mix de semințe cca. 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici cu brânză:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)

Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.  Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie  pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un "cadou", se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:13

Ce frumoase sunt . Ce consistenta au la coaja ? Crocanta ? [ raspunde-mi pe perete ca gasesc mai repede Sau pune link-ul la reteta pe peretele meu

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 11:57

-Licurici- 1

16.06.2015, 12:01

ce frumos arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L