Pâinici cu brânză

de Panacris in Piine, 30 Mai 2015 | 1138 vizualizari

 

O nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate cantitățile;) De data asta l-am folosit la rețeta de bază în CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru pâine, pizza, gogoși, langoși sau ce vreți voi;) Super fain;)

 

INGREDIENTE

  • Faină albă de grâu 500 g.,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • apă cca. 350 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
  • drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
  • telemea veche de oaie 250 g,
  • Pentru toping: ouă de prepeliță 3 bucăți,
  • cașcaval ras cca 100 g,
  • mix de semințe cca. 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici cu brânză:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)


Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute. Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un "cadou", se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:13

Ce frumoase sunt . Ce consistenta au la coaja ? Crocanta ? [ raspunde-mi pe perete ca gasesc mai repede Sau pune link-ul la reteta pe peretele meu

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 11:57

-Licurici- 1

16.06.2015, 12:01

ce frumos arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval