Palanet ca pe la Cluj

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 8592 vizualizari

 

Ce faci cand ti-e pofta de o placinta cu branza? O faci...reteta de pe la Cluj ,apartine lui Adi Hadean multumesc si jos palaria pentru retetele tale minunate!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 250 ml lapte caldut
  • 10 gr drojdie
  • 3 linguri lapte caldut  
  • branza telemea 500 gr
  • 3 oua
  • o cana zahar
  • o esenta vanilie
  • o esenta rom
  • coaja de lamaie    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palanet ca pe la Cluj:

Se framanta un aluat moale si se lasa o ora la dospit.


Se imparte in doua bucati.


Se ung mainile cu ulei si se intinde foaia in tava.


Branza telemea se amesteca cu ouale zaharul si esentele, se aseaza in tava iar deasupra se pune foaia cealalta.


Se incinge cuptorul la 180 grade si se pune placinta pentru 20 de min...se scoate se stropeste cu apa rece si se mai pune inca zece minute. Se serveste cu mare mare placere!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palanet ca pe la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

tanyapatap 1

30.11.2010, 10:18

MotanLaOale 1

30.11.2010, 16:22

RuxyRux 1

30.11.2010, 17:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici