Paleuri cu ciocolata

de Criss in Prajituri, 21 Feb 2011 | 20540 vizualizari

 

Reteta e de la Mirela. (Crismir) Multumesc Mirela, sunt foarte bune paleurile.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 gr faina
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema:
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata amaruie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri cu ciocolata:

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra.

Se adauga vanilia, coaja de lamaie, ouale, faina,continuand amestecarea cu mixerul. Rezulta o compozitie spumoasa, dupa cum se poate vedea in imagine.



Compozitia se pune intr-un posh si se spriteaza gramajoare. Lasati o distanta considerabila intre gramajoare pentru ca la copt ele se latesc destul de mult. Ale mele s-au cam lipit si nu arata prea frumos.

Se coc repede, in momentul in care marginile devin aurii e semn ca sunt gata.



Intr-un vas se pune frisca lichida, ciocolata rupta bucatele si se pune pe baie de aburi amestecand pana se topeste ciocolata. Crema se pune in frigider minim doua ore, dupa care se bate cu mixerul pana devine spumoasa.



Se lipesc cate doua fursecuri dupa care se glaseaza cu ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Criss 1

22.02.2011, 13:31

Deyutzky, n-a mai ramas din pacate nici unul dar am sa mai fac.

adry88 1

16.06.2011, 15:45

adinaciosescu 1

02.08.2011, 02:06

Sunt grozave,am facut cantitate dubla si s-au papat repede,repede. Multumesc.Copii mei sunt incantati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec cu stafide si ciocolata in masina de paine