Paleuri cu stafide

de Georgia in Prajituri, 7 Apr 2010 | 4841 vizualizari

 

Sunt foarte usor de facut si foarte bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g.zahar
  • 300 g.faina
  • 3 oua
  • 300 g.margarina (eu folosesc Unirea)
  • 1 mana de stafide
  • 2 pliculete zahar vanilat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri cu stafide:

Se mixeaza bine margarina cu zaharul, se adauga cate un ou intreg, se mixeaza in continuare pana devine o compozitie cremoasa, se adauga stafidele spalate in prealabil (eu nu le-am pus inmuiate) si faina. Se amesteca cu lingura compozitia.

Se unge o tava, se aseaza la distanta, cu lingurita, paleurile sau cu spritzul (eu neavand folosesc lingurita). Se coc la foc potrivit, cuptorul incins in prealabil, pana se coloreaza pe margini. Timpul depinde de fiecare cuptor. Se latesc la copt, trebuiesc puse in tava la o oarecare distanta.

Imediat paleurile sunt mai crocante, puse intr-o cutie de tabla sau plastic cu capac, in doua zile se fragezesc.

Incercati-le, nu o sa va para rau!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

15.05.2011, 14:12

La multi ani...

Ina 1

15.05.2011, 17:20

Multi ani frumosi si sanatosi!

Julie 1

15.05.2011, 21:42

La multi ani!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omleta cu verdeturi de primavara

de Adi 4

la 12:08

Salata Somn usor

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cafea,mascarpone si pireu de castane