Palmierii lui KAMY

de dentistutza in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 2473 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/kamy/-am facut si eu cu foarte mici modificari...foarte buni!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foetaj decongelata
  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 50 gr. unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii lui KAMY:

Am urmat metoda lui Kamy: pe foaia unsa cu unt topit am presarat amestecul de zahar. Am inceput sa indoi laturile, am acoperit iar sectiunea "alba" cu zahar, am intins un pic cu sucitorul si tot asa pana am ajuns cu marginile cap-la-cap. Le-am suprapus apasand bine, am taiat felii de 2 cm. latime si le-am copt in tava pe hartie de copt unsa cu putin ulei. Le-am intors cand s-au rumenit frumos, le-am mai lasat putin la foc bland si apoi le-am lasat sa se racoreasca in tava.


Grozave au fost, multumiri Kamy.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii lui KAMY" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dentistutza 1

26.10.2010, 09:55

asa este!!! bravo kamy!!!

Cris2711 1

12.03.2011, 10:31

DIANA B 1

12.03.2011, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura CABANA