Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar

de Rocsi in Dulciuri, 9 Iun 2016 | 3010 vizualizari

 

Inca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem deserturi si fara zahar. Iar aceste produse fara zahar, de la Bunatati din Natura, m-au incantat foarte mult, inlocuiesc cu brio zaharul. Eu vi le recomand!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 1/2 cana de lapte (cana de 250 ml)
  • 5 linguri ulei
  • 8 linguri sirop de stuguri si mar
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
  • 1 lingura plina cu stafide aurii
  • un praf de sare
  • peltea de must alb (merdenchi) pentru servit
  • capsuni proaspete pentru servit
  • ulei pentru uns tigaia
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar:

Punem branza intr-un bol, galbenusurile si le mixam bine. Adaugam siropul de struguri si mar, mixam, apoi punem laptele, vanilia si praful de copt. Faina o punem treptat in compozitia obtinuta. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Cu ajutorul unei palete, incorporam albusurile in compozitia cu branza, dar si stafidele. Dam compozitia la frigider 15-20 de minute. Incingem o tigaie, o ungem cu ulei. Punem una-doua linguri de compozitie, in functie de cat de mari doriti sa le faceti, le aplatizam usor cu lingura. Le rumenim la foc mic. Cand incep sa se formeze gaurele, le intoarcem pe partea cealalta pana sunt rumenite. Le scoatem pe un platou. Le servim calde cu peltea de must alb si capsuni proaspete. Sa aveti pofta si nu uitati, folosit cu incredere produsele fara zahar de la Bunatati din Natura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Rocsi 1

11.06.2016, 19:35

Melinda, multumesc

mirela0911 1

14.06.2016, 11:26

Ce bune trebuie să fie!

Rocsi 1

14.06.2016, 20:24

Chiar sunt Mirela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu branza de vaci