Batem bine ouale,adaugam uleiul,zaharul vanilat,sarea, putin lapte,adaugam branza si bagam blenderul vertical in functiune,ca sa obtinem o compozitie fina.Adaugam lapte,faina amestecata cu praful de copt,dulcele de leche si iara lapte pana obtinem o compozitie mai groasa decat cea de clatite.Punem stafidele si coaja de lamaie si amestecam cu o lingura.Lasam 30 min in frigider.
Asezam tigaia de clatite pe foc,cand e incinsa bine,o ungem cu putin ulei si punem cu un polonic(mai mic)compozitie,in mijlocul tigaii.Cand se fac basicute pe suprafata clatitei,se intoarce.
Intre clatite(nu au iesit f dulci)am pus gem de capsuni,de afine,frisca deasupa si sirop de capsuni.
Pofta buna!!!!
1
la 1\4 din compozitie ,am mai adaugat lapte si am facut cateva clatite normale,pe care le-am umplut...unele cu gem de capsuni si frisca si unele cu nutella si banane
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro