Pandispan cu afine si sos de capsuni

de Lau in Prajituri, 12 Sep 2013 | 1190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • afine
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 150 g zahar
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu afine si sos de capsuni:

Intr-un bol mixam albusurile spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile,adaugam faina amesteca cu praful de copt si cernuta. Amestecam usor cu o lingura,adaugand treptat uleiul si esenta de vanilie Turnam compozitia in tava unsa si tapeta cu faina. Deasupra adaugam afinile si un pic de zahar vaniilat. Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava dupa care il feliem.


Sosul de capsuni-capsunile se spala si se indeparteaza coditele, se taie bucati si se pun intr-o cratita, adaugam zaharul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se leaga siropul, lasam sa se raceasca si turnam peste chec.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu afine si sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

merisor 1

17.09.2013, 13:09

Ce super e asta!

Lau 1

17.09.2013, 14:14

gaby_gabytza 1

15.10.2013, 16:40

woe ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Chec cu afine si 5 ani de Bucataras