Pandispan cu capsuni

de AndrutzaP in Prajituri, 20 Mai 2016 | 5559 vizualizari

 

  Dat fiind ca aveam niste capsuni prin frigider (din alea bune de curte:) ) am zis ca o prajitura rapida, de vineri seara, este numai buna.
  

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • un praf de sare
  • 250 gr capsuni proaspete
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Galbenusurile se bat alaturi de ulei, 2 plicuri zahar vanilinat, sarea si praful de copt stins.


Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea ferma si lucioasa.


In spuma de albusuri se incorporeaza usor emulsia de galbenusuri si faina.


Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Fructele se spala si se taie in 4. Optional, se pot da prin faina inainte de a le aseza pe toata suprafata tavii, peste compozitia de pandispan.


Deaspura se presara cel de-al treilea pliculet de zahar vanilinat.


Se da la cuptor, la 150 grade, pentru 20-30 minute, sau pana trece testul scobitorii.


Se lasa la racorit si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Compozitia este pentru o tava de 15/25 cm.

2

Dupa coacere puteti pune deaspura frisca sau crema de vanilie

3

Capsunile pot fi inlocuite cu orice fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

23.05.2016, 20:47

Nu refuz deloc pufoseniile astea!

dantes 1

30.05.2016, 07:18

Bun!

Bunica 1

30.05.2016, 16:25

Ce frumos a crescut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cacao, crema de frisca si capsuni