Pandispan cu cirese

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg zahar
  • 5 lg faina
  • 3 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • o lgt coaja de lamaie si portocala
  • 200 g cirese
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Ciresele se spala,se scot samburii si se pun intr-o sita.


Ouale intregi se bat spuma cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul, faiana amestecata cu praful de copt,coaja de lamaie si portocala.


Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se pune aluatul,si se pun ciresele trecute putin prin faina.


Se coace la foc mediu,cca 40 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 16:00

delicios!

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

bun

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

imi place tareeeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide