Pandispan cu fructe

de reisnaor_2006 in Prajituri, 31 Mar 2015 | 4227 vizualizari

 

Rapid,delicios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml apa calda
  • 200 gr zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1 portocala
  • 3-4 capsuni
  • 2 prune
  • Decor:creme Patisserie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Capsunile si prunele se spala bine si le taiem felii. Se tin intr-un bol cu zahar. Portocala o curatam de coaja si o taiem felii.


Preparam pandispanul: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa calda, adaugam zaharul treptat si se bate bine astfel incat daca intoarcem bolul, albusul sa nu cada.


Se mixeaza si galbenusurile cu 10 ml apa calda, se adauga peste albusuri.


Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, se amesteca cu albusurile si galbenusurile. Se amesteca usor , compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun felii de capsuni,portocale si prune.


Cuptorul il incalzim la 200 de grade si lasam 20-30 minute.Facem testul cu scobitoarea.


Dupa coacere se lasa sa se raceasca,se orneaza cu frisca si se portioneaza


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

merisor 1

31.03.2015, 19:08

Un dulce tare bun!

Panacris 1

31.03.2015, 20:44

Rocsi 1

31.03.2015, 20:46

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese