Pandispan cu mure, budinca si frisca

de Bya Ralu in Dulciuri, 10 Iul 2015 | 2788 vizualizari

 

Am facut dupa acesta reteta, mersi Andra! http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-capsuni-budinca-si-frisca-70898.html

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri de zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 500 g mure proaspete sau congelate
  • 1 plic de praf de budinca+3 linguri zahar+500 ml lapte
  • 1 plic praf de spuma cu gust de frisca+150 ml lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mure, budinca si frisca:

Murele le-am avut congelate,se scot si se pun intr-o sita sa se scurga.

Se separa albusurile de galbenusuri,albusuriile se bat spuma cu un praf de sare, se mixeaza cu zaharul pana devin bezea.

Se adauga esenta, galbenusurile, uleiul si se amesteca pana cand se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, se amesteca cu o spatula, de sus in jos.

Se adauga murele scurse,se amesteca usor.

Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit pentru curca 20 minute, se testeaza cu scobitoarea.

Cand pandispanul este aproape gata, se prepara budinca. Praful de budinca se amesteca cu 3 linguri de zahar si 4 linguri de lapte, restul de lapte se pune la fiert. Cand este aproape fiert, se ia cratita de pe foc si se adauga praful de budinca preparat, se amesteca pana cand se omogenizeaza si se mai lasa 1 minut sa fiarba la foc mic pana cand se ingroasa.

Se toarna budinca fierbinte peste pandispan si se lasa la racit.

Praful de spuma cu gust de frisca se amesteca cu laptele rece, pana se ingroasa.

Cand pandispanul sa racit se orneaza cu frisca.

Deasupra se poate orna cu bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mure, budinca si frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si cirese