Rulada cu fructe de padure

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 2605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 50 g chipsuri de ciocolata
  • un plic zahar vanilat
  • 500 g fructe de padure
  • 250 g zahar
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri crema de ciocolata fineti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu fructe de padure:

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile , apoi faina amestecand usor. La final adaugam chipsurile de ciocolata.

Punem compozitia intr-o tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.

Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege dam vasul de pe foc.

Dupa ce s-a racit compozitis de visine o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii invelim exteiorul ruladei in ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu fructe de padure