Pandispan cu nuca de cocos

de Virgi_Adnana in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 1582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 10 linguri de lapte,
  • 10 linguri faina,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • vanilie,
  • 4 linguri de ulei,
  • coaja portocala,
  • 8 linguri zahar tos,
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nuca de cocos:

Separam ouale,batem albusurile cu zahar pudra si tos.


Adaugam galbenusurile unul cate unul, mixam, adaugam uleiul si mixam din nou, , adaugam laptele si vanilia si omogenizam.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam incet cu o lingura.


Apoi punem coaja portocala si nuca de cocos.


Ungem o tava cu ulei tapetam cu faina si punem compozitia.


Bagam la cuptor 30 minute la 180°. Cind scoatem din cuptor punem nuca de cocos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:49

Imi place mult pandispanul acesta cu nuca de cocos

Bya Ralu 1

21.02.2015, 15:55

bine ai venit!bun

MOKUSKA 1

24.02.2015, 21:16

Bine ai venit! E bun pandispanul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu Mousse au chocolat