Pandispan cu prune

de mena29 in Prajituri, 6 Aug 2011 | 7374 vizualizari

 

Am primit niste prune zilele trecute si m-am gandit sa fac niste galuste cu prune insa sotul meu a fost de parere ca mai bine ar fi sa fac o placinta sau o praji cu prune.Am ales o varianta foarte rapida si a iesit ceva delicios- pandispan cu prune.Va invit si pe voi la o portie.:*:*

 

INGREDIENTE

  • 10 oua;
  • 1 pahar ulei;
  • 2 pahare lapte;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 vanilie;
  • 400g zahar;
  • 22 linguri faina;
  • 1 varf cutit sare;
  • 1 kg prune.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Am separat albusurile de galbenuse.Am mixat bine albusurile dupa care am adaugat treptat zaharul si vanilia.Am adaugat galbenusurile amestecate cu lapte si cu ulei peste spuma de albus si am amestecat usor.Am adaugat faina cernuta si praful de copt.In tava tapetata cu hartie de copt am pus aceasta compozitie peste care am pus prunele spalate si curatate de samburi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 25 min.Cand s-a racit am pudrat pandispanul cu prune  cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:35

cat de draga poate sa-ti fie sorela mea,daca faci exceptie

brunetica 1

22.10.2011, 08:27

incerc si eu reteta arata delicioasa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandișpan cu ness si dulceață