Pandispan cu prune

de mena29 in Prajituri, 6 Aug 2011 | 4737 vizualizari

 

Am primit niste prune zilele trecute si m-am gandit sa fac niste galuste cu prune insa sotul meu a fost de parere ca mai bine ar fi sa fac o placinta sau o praji cu prune.Am ales o varianta foarte rapida si a iesit ceva delicios- pandispan cu prune.Va invit si pe voi la o portie.:*:*

 

INGREDIENTE

  • 10 oua;
  • 1 pahar ulei;
  • 2 pahare lapte;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 vanilie;
  • 400g zahar;
  • 22 linguri faina;
  • 1 varf cutit sare;
  • 1 kg prune.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Am separat albusurile de galbenuse.Am mixat bine albusurile dupa care am adaugat treptat zaharul si vanilia.Am adaugat galbenusurile amestecate cu lapte si cu ulei peste spuma de albus si am amestecat usor.Am adaugat faina cernuta si praful de copt.In tava tapetata cu hartie de copt am pus aceasta compozitie peste care am pus prunele spalate si curatate de samburi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 25 min.Cand s-a racit am pudrat pandispanul cu prune cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:35

cat de draga poate sa-ti fie sorela mea,daca faci exceptie

brunetica 1

22.10.2011, 08:27

incerc si eu reteta arata delicioasa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan tigrat