Pandispan cu prune

de Alexandra Burz in Prajituri, 5 Iul 2015 | 2658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • coaja de lamaine
  • 300 gr pune
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

  • Intr-un bol punem toate ingredientele, mai putin prunele.
  • Mixam pana se omogenizeaza.
  • Prunele se spala bine si se taie felii
  • Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
  • Aranjam fructele.
  • Dam la cuptor 20-25 min
  • Scoatem din cuptor si cand s-a racit pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere