Pandispan cu prune

de Alexandra Burz in Prajituri, 5 Iul 2015 | 2716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • coaja de lamaine
  • 300 gr pune
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

  • Intr-un bol punem toate ingredientele, mai putin prunele.
  • Mixam pana se omogenizeaza.
  • Prunele se spala bine si se taie felii
  • Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
  • Aranjam fructele.
  • Dam la cuptor 20-25 min
  • Scoatem din cuptor si cand s-a racit pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine