Pandispan genovez

de susu in Prajituri, 24 Aug 2011 | 5036 vizualizari

 

Reteta de aici http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-genovez-22254.html. Recunosc ca arata de mii de ori mai bine ca al meu, auriu si rumen.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua la temperatura camerei
  • 120 gr zahar tos
  • 120 gr faina
  • 20 gr unt topit si racit
  • 200 gr visine sau cirese  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan genovez:

Umple o cratita pe jumatate cu apa, dai in clocot si iei de pe foc. Pui ouale si zaharul intr-un vas termo, pui vasul desupra cratitei cu apa fierbinte si amesteci cu telul pana devine groasa si spumoasa. Scoti vasul si amesteci pana la racirea compozitiei. Pui apoi faina in ploaie si amesteci cu o lingura de metal pana la omogenizare. Adaugi apoi untul turnand usor pe marginea vasului si amestecand usor. Pui compozitia in tava tapetata si pui ciresele date prin faina. Se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan genovez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

annnaaa 1

05.04.2012, 16:58

in poza 4 ai turnat "ce" peste "ce"? e reteta corecta?

cocolina 1

22.04.2012, 00:29

bun delicios

ArianaBala 1

18.04.2014, 14:12

Cred ca reteta nu e completa sau corecta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Pandispan tigrat