Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 20 Iun 2014 | 709 vizualizari

 

O prajitura buna pentru cei mari, dar si pentru cei mici!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • cirese
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de lime/ lamaie
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • unt pentru uns oala Multicooker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat cu cirese(multicooker):

Prajitura inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-marmorat-cu-visine-62269.html


Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana se intareste spuma si adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, esenta de vanilie, coaja de lime, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.


Oprim cateva linguri din aceasta compozitie, in care adaugam cacao, iar restul il turnam in oala Multicooker, unsa cu putin unt, alternand cu compozitia de cacao.


Peste punem ciresele. Setam aparatul pe modul "Bake', setam temperatura la 180 grade si timpul la 40 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Albusurile se bat cu mixerul mult mai bine si mai usor, apoi se adauga zaharul, restul compozitiei omogenizandu-se cu o spatula sau o lingura de lemn.

2

Multicookerul este mai bine sa fie selelcatat pentru primele 20 de minute la 150 de grade, iar apoi inca 20 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

20.06.2014, 20:43

Rocsi 1

20.06.2014, 21:36

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat, cu glazura de ciocolata