Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 20 Iun 2014 | 681 vizualizari

 

O prajitura buna pentru cei mari, dar si pentru cei mici!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • cirese
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de lime/ lamaie
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • unt pentru uns oala Multicooker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat cu cirese(multicooker):

Prajitura inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-marmorat-cu-visine-62269.html


Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana se intareste spuma si adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, esenta de vanilie, coaja de lime, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.


Oprim cateva linguri din aceasta compozitie, in care adaugam cacao, iar restul il turnam in oala Multicooker, unsa cu putin unt, alternand cu compozitia de cacao.


Peste punem ciresele. Setam aparatul pe modul "Bake', setam temperatura la 180 grade si timpul la 40 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Albusurile se bat cu mixerul mult mai bine si mai usor, apoi se adauga zaharul, restul compozitiei omogenizandu-se cu o spatula sau o lingura de lemn.

2

Multicookerul este mai bine sa fie selelcatat pentru primele 20 de minute la 150 de grade, iar apoi inca 20 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

20.06.2014, 20:43

Rocsi 1

20.06.2014, 21:36

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat, cu glazura de ciocolata