Pandispan pufos cu fructe

de Maddisson in Prajituri, 21 Dec 2014 | 4631 vizualizari

 

Rapid,delicios si pufos!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahar
  • 4 oua
  • 1 pliculet de zahat vanilinat
  • 1 ligurita rasa de praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie sau portocala (optional)
  • esenta de rom/vanilie sau o lingura de lichior
  • 3 nectarine
  • 2 banane sau orice fel de de fructe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan pufos cu fructe:

Taiem fructele cubulete potrivite,pastrand un fruct (nectarina) pentru ornament!

Intr-un bol mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devin cremoase, apoi adaugam cate putin uleiul, faina impreuna cu praful de copt (in ploaie) urmate de zaharul vanilinat coaja rasa si lichiorul (eu am pus crema de whisky in loc de esenta sau lichior). Oprim mixerul si adaugam fructele taiate cubulete si incorporam cu o spatula!

Pregatim o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, adaugam continutul nostru ornat cu nectarina ramasa, taiata felii! Dam la cuptor incins deja la 180 de grade pentru 20-25 de minute!

Spor la bucatarit! 😚

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Ksenya 1

22.12.2014, 10:26

bun pandispanul

Rocsi 1

22.12.2014, 21:59

DIANA B 1

11.01.2015, 09:52

Imi place ce-ai facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si capsuni