Pandispan simplu cu cateva stafide.....

de Georgiana78 in Prajituri, 15 Iul 2012 | 4418 vizualizari

 

Un pandispan -chec pufos si minunat by Miuta careia ii multumesc pt reteta....

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan simplu cu cateva stafide.....:

- am separat albusul de galbenus de la cele trei oua.


- am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.


- am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.


- am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.


- am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.


- am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.


- am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.


- se da la cuptor cca.30 minute.


- se pudreaza cu zahar sau se face o glazura cu care se imbraca checul dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan simplu cu cateva stafide....." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:45

Simplu, pufos si gustos!!

Georgiana78 1

16.07.2012, 20:15

Da Iri este superb alaturi de o cafea.....!

Georgiana78 1

16.07.2012, 20:15

Oana, Simona, va multumesc si asa este....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec simplu