Pandispan simplu cu cateva stafide.....

de Georgiana78 in Prajituri, 15 Iul 2012 | 6792 vizualizari

 

Un pandispan -chec pufos si minunat by Miuta careia ii multumesc pt reteta....

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan simplu cu cateva stafide.....:

- am separat albusul de galbenus de la  cele trei oua.

- am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.

- am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.

- am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.

- am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.

- am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.

- am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

- se da la cuptor cca.30 minute.

- se pudreaza cu zahar sau se face o glazura cu care se imbraca checul dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan simplu cu cateva stafide....." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (26)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:45

Simplu, pufos si gustos!!

Georgiana78 1

16.07.2012, 20:15

Da Iri este superb alaturi de o cafea.....!

Georgiana78 1

16.07.2012, 20:15

Oana, Simona, va multumesc si asa este....!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec "zebra" cu pudra de roscove