Panellets

de nadina73 in Dulciuri, 1 Noi 2010 | 5242 vizualizari

 

Este specifc spaniol,o traditie care se face in acest sezon,super bune,tradus ar veni "spiridus"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina de migdale
  • 1 kg zahar praf
  • 1 plic piure de cartofi(comert)
  • coaja rasa de la 1 o lamaie
  • 1 pahar de apa calduta
  • cacao -optional 1 lingura
  • Decor:
  • migdale  drobite
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panellets:

Se amesteca bine faina de migdale cu zaharul pudra.

Se adauga pireul  de cartofi,se pune coaja de lamaie si apa calduta cate putin.

Se amesteca bine totul si se framanta bine pentru a se putea forma bilute si devine aurie.

Daca doriti si cu cacao ,se scoate din compozite si se pune 1 lingura de cacao

Se fac bilute care se dau prin migdale zdrobite sau macinate .

Sant foarte bune,posibil ca in tara sa gasiti mai greu faina de migdale nu stiu,dar daca aveti posibilitate incercati-le..................merita va spun sincer

PS:sant facute de prietena mea danuta,as minti sa zic ca le-am facut eu,dar am vrut sa va impartasesc si voua aceata reteta minunata zic eu.

 

TIPS-URI

1

sant si in comert dar si pretul e pe masura ,echivalentul la aproape 2 kg de carne o cutie cu 12-15 bucatele in ea

Daca ti-a placut reteta noastra "Panellets" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

11.01.2011, 11:33

Elena , sincer in Romania nu stiu.............aici in spania este in Mercadona,Bonarea..........nu stiu unde locuiesti tu?

adry88 1

18.05.2011, 21:24

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello