Panettone pudding cu vanilie

de Bunica in Prajituri, 11 Ian 2014 | 11214 vizualizari

 

Aveam un panettone si nu stiam ce sa fac cu el,ca nu-mi place sa-l consum simplu.Am strigat dupa ajutor:))pe Bucataras si dragii mei bucatarasi au raspuns ca de fiecare data cu solutii.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de panettone
  • Crema:
  • 600 ml. lapte
  • 2 oua
  • 100 g. unt
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri zahar
  • 50 g.unt pentru uns forma,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone pudding cu vanilie:

Pentru inceput se ia o forma de sticla termorezistenta si se unge cu unt.


Panettonele se taie felii si se aseaza in forma.


Crema:


Cele doua oua se mixeaza cu zaharul.


Se adauga amidonul si laptele mixand in continuare.


Intregul continut se toarna iintr-o cartita si se pune pe foc.


Se fierbe la foc mic pana se ingroase.


Se stinge focul ,se adauga untul mestecand vartos.


Crema se toarna peste feliile de panettone si se da la cuptorul,care a fost preincalzit la 170 grade.Se tine in cuptor 15-20 minute.

 

TIPS-URI

1

Cat fierbe crema se amesteca tot timpul pentru a nu se prinda de cratita.

2

Arome nu am pus la crema ,pentru ca este cozonacul foarte aromat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone pudding cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

12.01.2014, 00:36

Ce bunnn Pai si eu mai am vreo doua trebuie sa le execut Multumesc Buni

laura_n 1

12.01.2014, 14:29

bvoo, Buni

JulyCris 1

15.01.2014, 21:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si mere umplute