Pangasius cu sos de lamiie

de luminita20_2006 in Pangasius, 18 Ian 2010 | 6629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • coriandu
  • rozmarin
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 50 gr unt
  • o lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos de lamiie:

Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa se lasa sa dea un clocot. Se pune fileul in sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ela 1

19.01.2010, 01:03

si pestele meu e in congelator,asteapta sa fie facut,mi-ai dat o idee buna

luminita20_2006 1

19.01.2010, 14:54

sunt sigura ca o sa iti placa...am faut prima data cu coriandru combinat cu peste si pot sa zic ca e delicios

Teo 1

19.01.2010, 21:19

tntotdeauna am pofta de peste asa ca , astept o portie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in staniol