Pangasius cu sos de lamiie

de luminita20_2006 in Pangasius, 18 Ian 2010 | 6471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • coriandu
  • rozmarin
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 50 gr unt
  • o lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos de lamiie:

Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa se lasa sa dea un clocot. Se pune fileul in sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

19.01.2010, 01:03

si pestele meu e in congelator,asteapta sa fie facut,mi-ai dat o idee buna

luminita20_2006 1

19.01.2010, 14:54

sunt sigura ca o sa iti placa...am faut prima data cu coriandru combinat cu peste si pot sa zic ca e delicios

Teo 1

19.01.2010, 21:19

tntotdeauna am pofta de peste asa ca , astept o portie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI