Pangasius cu sos de lamiie

de luminita20_2006 in Pangasius, 18 Ian 2010 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius
  • coriandu
  • rozmarin
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 50 gr unt
  • o lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos de lamiie:

Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa se lasa sa dea un clocot. Se pune fileul in sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos de lamiie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ela 1

19.01.2010, 01:03

si pestele meu e in congelator,asteapta sa fie facut,mi-ai dat o idee buna

luminita20_2006 1

19.01.2010, 14:54

sunt sigura ca o sa iti placa...am faut prima data cu coriandru combinat cu peste si pot sa zic ca e delicios

Teo 1

19.01.2010, 21:19

tntotdeauna am pofta de peste asa ca , astept o portie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor cu sos de unt si lamaie