Panna cotta

de mamaieelena in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 2665 vizualizari

 

Cu siguranta nu va fi ultima data cand voi pregati acest desert minunat titlul este simplu deoarece am fost putin sceptica in privinta gustului drept pentru care nu i-am dat atentie si la ornat am zis sa fie ceva simplu si atat dar nu este doar atat ci mai mult! va povestesc mai jos ce am facut........

 

INGREDIENTE

  • 350ml smantana pentru frisca
  • 150ml lapte de 3,5 grasimi
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 fiola cu esenta de vanilie
  • 5 foi de gelatina
  • capsuni
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune mai intai gelatina la inmuiat in apa tece cat sa o acopere apoi se pune smantana si laptele intr-o cratita la incalzit si in ea se mai pune si zaharul ca sa se dizolve bine.Cand este aproape de a da in clocot se da deoparte de pe foc si se pune gelatina care se amesteca continuu pentru o dizolvare completa, acum se adauga si vanilia.Recipientele sau formele pe care eu le-am folosit inainte de a rasturna panna cotta in ele le-am dat cu un jet de apa rece apoi am turnat si am dat la frigider pentru 3-4 ore.Eu am pus capsuni doar de contrast si gust dar a iesit bine.Foarte gustos acest desert.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

loredanaaa 1

16.03.2013, 01:49

bun

jolygina 1

29.04.2013, 23:13

ce bine arata mamaie

diaconta 1

18.07.2013, 21:42

ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni