Panna cotta

de mamaieelena in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 2585 vizualizari

 

Cu siguranta nu va fi ultima data cand voi pregati acest desert minunat titlul este simplu deoarece am fost putin sceptica in privinta gustului drept pentru care nu i-am dat atentie si la ornat am zis sa fie ceva simplu si atat dar nu este doar atat ci mai mult! va povestesc mai jos ce am facut........

 

INGREDIENTE

  • 350ml smantana pentru frisca
  • 150ml lapte de 3,5 grasimi
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 fiola cu esenta de vanilie
  • 5 foi de gelatina
  • capsuni
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune mai intai gelatina la inmuiat in apa tece cat sa o acopere apoi se pune smantana si laptele intr-o cratita la incalzit si in ea se mai pune si zaharul ca sa se dizolve bine.Cand este aproape de a da in clocot se da deoparte de pe foc si se pune gelatina care se amesteca continuu pentru o dizolvare completa, acum se adauga si vanilia.Recipientele sau formele pe care eu le-am folosit inainte de a rasturna panna cotta in ele le-am dat cu un jet de apa rece apoi am turnat si am dat la frigider pentru 3-4 ore.Eu am pus capsuni doar de contrast si gust dar a iesit bine.Foarte gustos acest desert.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

loredanaaa 1

16.03.2013, 01:49

bun

jolygina 1

29.04.2013, 23:13

ce bine arata mamaie

diaconta 1

18.07.2013, 21:42

ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta Layers