Panna - cotta

de JulyCris in Prajituri, 13 Ian 2014 | 1378 vizualizari

 

Am facut prima data acest minunat desert dupa ziua fiica-mii. Cu niste frisca ramasa,m-am gandit la o intrebuintare. Am pus mana pe caietelul cu retete si...i-am gasit.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte rece
  • 100 gr zahar
  • 1 plic gelatina
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna - cotta:

Se pune gelatina sa se dizolve in laptele rece cca 5 minute.Intre timp se pune frisca cu zaharul pe foc. Nu se fierb! Cand da semne ca incepe sa fiarba,se toarna gelatina cu laptele. Se amesteca bine si se ia de pe foc.Se pune vanilia dupa gust si se toarna in forme de silicon.Se dau la rece pt cel putin 2 ore inainte de servire. Se rastoarna si se orneaza cu topping de caramel,fructe de padure,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna - cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:45

Yamiii...

MotanLaOale 1

13.01.2014, 19:49

JulyCris 1

13.01.2014, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08