Chec cu inima de ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 21 Aug 2013 | 3209 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma,a fost o avalansa pe aici cu aceasta reteta;va mai amintiti???eu am pastrat reteta si acum va servesc,poate va era pofta!!

 

INGREDIENTE

  • Chec alb
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
  • Chec de ciocolata
  • 100 g unt
  • 50 g ciocolata
  • 1/2 cana zahar
  • 2 oua
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu inima de ciocolata:

Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale mixate foarte bine cu zahar,vanilie,adaugam ciocolata,mixam in continuare apoi incorporam faina amestecand usor cu o spatula;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,decupam forme diferite(inimioare,stelute)


Pentru checul alb,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia iar la sfarsit incorporam faina cu praful de copt si sare,amestecand usor cu o spatula;


In tava de chec cu hartie sau tava de yena,asezam inimioarele una langa alta,rasturnam compozitia,nivelam suprafata si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,punem deasupra ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

21.08.2013, 12:35

Harnicuto!

Teo 1

21.08.2013, 19:31

Grozava idee! de altfel va urmaresc cu interes retetele din revista !bravo!

ianculubita 1

22.08.2013, 11:52

Multumesc Teo,multumesc tuturor care-mi urmaresc retetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec clasic marmorat