Panna cotta cu capsune

de Cocktail_of_Senses in Dulciuri, 23 Mai 2014 | 2111 vizualizari

 

Este un desert perfect pentru vara. Usor si savuros, acesta este in opinia mea desertul verii. Sosul de fructe il puteti inlocui cu orice fruct preferati: fructe de padure, zmeura, kiwi, sau chiar vanilie si ciocolata.

Tehnica de preparare este foarte simpla, tot ce va trebuie este rabdare, intrucat este preferabil sa stea cateva ore bune la rece.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 5-6 portii aveti nevoie de: 
  • 600 ml frisca lichida
  • 1 esenta vanilie
  • 120-150 g zahar pudra in functie de cat de dulce o doriti
  • 10 g gelatina
  • 100 ml lapte rece
  • Pentru sos:
  • 1-2 maini de capsune
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu capsune:

Pentru inceput lasati gelatina la inmuiat in lapte aproximativ 50 ml.


Fierbeti la foc mic frisca lichida amestecata cu zahar si esenta de vanilie, dar fara sa dea in fiert. Adaugati gelatina, amestecati bine si luati de pe foc.


Pregatiti vasele in care veti monta panna cotta si umeziti-le cu putin apa rece inainte. Turnati frisca calda in fiecare vas si lasati la racit cel putin 5 ore.


Pentru sos amestecati capsunele cu blenderul si adaugati zaharul.


Dupa ce s-a racit si s-a intarit rasturnati prajitura in farfurie si ornati cu sosul de fructe.


Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu capsune" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

24.05.2014, 21:51

Delicioasa!

Cocktail_of_Senses 1

25.05.2014, 18:24

Va multumesc dragilor pentru comentarii! O duminica frumoasa!

laura_n 1

26.05.2014, 13:07

chiar ca perfect!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort panna cotta cu jeleu de capsuni