Panna cotta cu ciocolata

de Oana in Prajituri, 21 Feb 2010 | 3387 vizualizari

 

Reteta by Miha

 

INGREDIENTE

  • 450 ml smantana lichida grasa
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina (10g)
  • Topping:
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 ml smantana lichida
  • ciocolata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Acelasi mod de pregatire ca la panna cotta cu capsuni


La final se topeste ciocolata cu smantana, apoi se lasa la racit si se toarna deasupra. Se presara deasupra ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Oana 1

22.02.2010, 15:30

Buni, steluta asta a fost a lui Vlad, el a vrut cu ciocolata , am luat si eu cateva gurite de la el, dar am declarat ca merge perfect cu sos de capsuni Mi-a zis azi ca inimioara cu capsuni a mancat-o tati pentru ca e indragostit de mine

Irina 1

22.02.2010, 23:23

Si Stef ce a papat?

babi5 1

05.06.2013, 09:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere