Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!

de gaby_duceag in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 4399 vizualizari

 

Usoara dar aromata, simpla dar sofisticata - Adinuta! :)) La multi ani!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smântână pentru gătit (cu 20-25%grăsime)
  • 150 ml frişcă îndulcită
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • 12 gr gelatină
  • capşuni şi miere pentru sos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!:

Se pune gelatina la hidratat în câteva linguri de apă rece.


Într-un vas se pune la fiert laptele împreună cu zahărul. Se lasă să dea cateva clocote apoi se fereşte de pe ochiul aragazului şi se adaugă frişca şi smântâna amestecate cu zahărul vanilat.


Se omogenizează, se pune vasul din nou la foc şi se aduce amestecul la punctul de fierbere (nu se fierbe!) Se opreşte focul, se adauga gelatina şi se amestecă până la diluarea completă. Se repartizează in forme, se lasă să se racească si se bagă la frigider pentru două, trei ore.


Se scoate din forme desprinzand uşor cu varful unui cuţit de peretii formelor şi răsturnând pe farfurioară sau se poate servi direct din forme. Servim cu sosul obtinut prin mixarea capşunelor cu miere sau zahăr.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

07.02.2012, 17:03

Vaaaaiiiii!!! Ce e bunatatea asta frumos colorata??? Splendida Gabyta!!! Muuuuulti Ani si aici Adinutei!!!

madi_marin 1

07.02.2012, 17:47

La multi ani, Adinutza! Super delicios desert...gaby!

lia maria 1

07.02.2012, 20:20

ce mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu sirop de visine