Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!

de gaby_duceag in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 4720 vizualizari

 

Usoara dar aromata, simpla dar sofisticata - Adinuta! :)) La multi ani!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smântână pentru gătit (cu 20-25%grăsime)
  • 150 ml frişcă îndulcită
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • 12 gr gelatină
  • capşuni şi miere pentru sos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!:

Se pune gelatina la hidratat în câteva linguri de apă rece.


Într-un vas se pune la fiert laptele împreună cu zahărul. Se lasă să dea cateva clocote apoi se fereşte de pe ochiul aragazului şi se adaugă frişca şi smântâna amestecate cu zahărul vanilat.


Se omogenizează, se pune vasul din nou la foc şi se aduce amestecul la punctul de fierbere (nu se fierbe!) Se opreşte focul, se adauga gelatina şi se amestecă până la diluarea completă. Se repartizează in forme, se lasă să se racească si se bagă la frigider pentru două, trei ore.


Se scoate din forme desprinzand uşor cu varful unui cuţit de peretii formelor şi răsturnând pe farfurioară sau se poate servi direct din forme. Servim cu sosul obtinut prin mixarea capşunelor cu miere sau zahăr.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta de vanilie cu sos de capsuni - La multi ani Adinutza!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

07.02.2012, 17:03

Vaaaaiiiii!!! Ce e bunatatea asta frumos colorata??? Splendida Gabyta!!! Muuuuulti Ani si aici Adinutei!!!

madi_marin 1

07.02.2012, 17:47

La multi ani, Adinutza! Super delicios desert...gaby!

lia maria 1

07.02.2012, 20:20

ce mult imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu ciocolata si rom