Papanasi

de gepiza in Prajituri, 30 Sep 2012 | 5106 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si hmmm

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • un vf cutit de sare
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • zahar vanilat
  • smantana
  • dulceata capsuni
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Punem intr-o cratita branza,ouale,sarea,praful de copt,zaharul vanilat si faina cat cuprinde si amestecam foarte bine,sa fie tare incat sa poata fie modelata sub forma de gogosi gaurite si bilute.Apoi se pun la prajit.Cand se scot se pun la scurs pe servetel.


La final se pune in fiecare papanas 2 linguri de smantana,apoi se pune biluta si peste, dulceata de capsuni.


Se servesc fierbinti!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot presara cu zahar vanilat

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gepiza 1

02.10.2012, 19:31

Multumesc pentru aprecieri si pentru primire!
Sigur ca puteti sa luati cate unul!

bebelusha18 1

04.10.2012, 19:49

ce bine arata..mmmm..vreau si eu

ela74 1

23.06.2013, 17:01

este o reteta foarte buna de papanasi,doar ca cei unguresti nu sunt asa(am trait 16 ani intr-o casa de maghiari).Cei unguresti sunt cu lapte,gris,branza dulce,zahar vanilat pesmet,zahar si frisca obtional,daca voi avea timp sa fac poze o sa postez reteta ungureasca de papanasi,cea pe care o stiu eu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi fierti cu branza dulce si iaurt