Papanasi cu dulceata de soc

de -Miti- in Prajituri, 26 Ian 2014 | 2660 vizualizari

 

Dupa ce le-am vazut la Cris (http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-dulceata-de-afinevisine-56219.html),M-am si dus sa iau branza. E excelenta reteta,o recomand cu mare drag.
Dulceata de soc este de la Bunica, am confiscat borcanul la Satic si l-am pastrat ptr ocazii speciale. No,la papanasii astia a mers la fix.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaci prospata
  • 1 ou
  • 25 gr de zahar (eu am pus zahar vanilat de casa)
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de gris
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • varf de sare
  • Topping:
  • smantana
  • dulceata de soc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata de soc:

Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana. Intr-o oala punem ulei pentru prajit. Am folosit o oala mica de fonta si cand s-a infierbant am adaugat uleiul. Am format cate o gogoasa,dar fara sa mai fac gaura la mijloc. Separat,am mai prajit cate o bila. Asamblam.


Punem papanasul in farfurie,adaugam smantana si dulceata. Asezam biluta,apoi mai adauga putina smantana si dulceata.


Se servesc calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

laura_n 1

27.01.2014, 16:01

eu ma intreb cum ai putut sa mananci fara noi)
sunt buuuni de mori si ma bucur ca te-ai hotarat sa ii ataci

Panacris 1

27.01.2014, 18:48

Miti cu mare drag Și la mine tot prima oară, mă rog prima oară reușită

diaconta 1

30.01.2014, 22:58

Mmmmmmmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si dulceata de visine