Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc

de Adinuta san in Prajituri, 26 Ian 2014 | 3074 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Dupa ce le-am vazut la Cris (http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-dulceata-de-afinevisine-56219.html),M-am si dus sa iau branza. E excelenta reteta,o recomand cu mare drag. Dulceata de soc este de la Bunica, am confiscat borcanul la Satic si l-am pastrat ptr ocazii speciale. No,la papanasii astia a mers la fix.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci prospata
  • 1 ou
  • 25 gr de zahar (eu am pus zahar vanilat de casa)
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de gris
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • varf de sare
  • Topping:
  • smantana
  • dulceata de soc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc:

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana. Intr-o oala punem ulei pentru prajit. Am folosit o oala mica de fonta si cand s-a infierbant am adaugat uleiul. Am format cate o gogoasa,dar fara sa mai fac gaura la mijloc. Separat,am mai prajit cate o bila. Asamblam.


Punem papanasul in farfurie,adaugam smantana si dulceata. Asezam biluta,apoi mai adauga putina smantana si dulceata.


Se servesc calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

laura_n 1

27.01.2014, 16:01

eu ma intreb cum ai putut sa mananci fara noi)
sunt buuuni de mori si ma bucur ca te-ai hotarat sa ii ataci

Panacris 1

27.01.2014, 18:48

Miti cu mare drag Și la mine tot prima oară, mă rog prima oară reușită

diaconta 1

30.01.2014, 22:58

Mmmmmmmmmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt