Papanasi cu smantana si ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 3845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr faina
  • 50 gr gris
  • o lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • un plic zahar vanilat
  • doua oua
  • sare
  • +
  • ulei pentru prajit
  • smantana si Nutella pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si ciocolata:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru papanasi.


Pe blatul infainat framanta cu mana aluatul dandu-i forma de sul. Rupe 1/8 din sul iar restul taie-l in 10 rondele egale.Trece degetul mare prin mijlocul fiecarei rondele formand o gaura in mijlocul fiecarui papanas. Din aluatul ramas formeaza 10 bilute.


Incinge bine uleiul si plonjeaza pe rand papanasii si bilutele formate.


Pune pe farfurie cate o lingurita de smantana in locul in care vei aseza papanasul fierbinte, aseaza papanasul apoi pune o lingurita crema de ciocolata si deasupra biluta de aluat prajita.


Poti servi si cu dulceata, simpli sau doar cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Anett 1

28.02.2013, 17:27

ooooo delicios!

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:18

foarte gustosi

mihaelar63 1

15.05.2018, 17:18

Foarte decadenti papaanasii acestia M-as risca cu o portie )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor