Desert strudele cu branza, stafide si piersici

de Rocsi in Dulciuri, 7 Mar 2018 | 6642 vizualizari

 

Cand cei din familie au chef de ceva bun cu branza, sunteti salvati daca aveti niste foi de placinta prin congelator, ca imediat le puteti face pofta. Ai mei sunt innebuniti dupa dulciurile cu branza dulce, pot sa le fac in fiecare zi ceva care sa contina branza. De aceasta data am profitat de foile de placinta cumparate si mi-am facut si munca mai usoara, recunosc 😊😊😊.

 

INGREDIENTE

  • 750 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 170 gr zahar
  • 3 lingura smantana
  • 1 lingura faina alba
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 lingurite vanilie
  • 100 gr stafide
  • 3-4 jumatati de piersica din compot
  • 12 foi de placinta decongelate
  • ulei pentru uns foile
  • 1 ou pentru uns
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudele cu branza, stafide si piersici:

Branza cu ouale si zaharul le puneti intr-un bol, le mixati bine. Adaugati smantana, faina, vanilia si mai mixati 1 minut.

Piersicile scurse de sirop le taiati cubulete. Le adaugati in branza, puneti si stafidele, coaja rasa de lamaie, amestecati cu o paleta. Impartiti compozitia in 3 boluri in mod egal.

Faceti fiecare strudel din 4 foi. Asezati prima foaie pe masa de lucru, o ungeti cu putin ulei, iar foaie, iar o ungeti cu ulei, foaie, ungeti cu ulei si iar foaie. Puneti branza din primul bol, pe margine, pe latimea foilor. Incepeti si rulati strans, iar la final bagati marginile de pe lateral in interior. Procedati la fel si cu celelalte doua strudele.

Le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Bateti oul spuma si le ungeti cu ajutorul unui penson.

Le introduceti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 40-50 de minute, pana se rumenesc frumos. Cand sunt gata, le scoateti din cuptor, le lasati 5 minute sa se racoreasca, apoi le pudrati cu zahar.

Serviti daca va este pofta, atunci fierbinte! Cand sunt putin caldute, le inveliti cu folie alimentara sa nu se intareasca.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudele cu branza, stafide si piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase