Papillotes de somon umplut

de ianculubita in Somon, 29 Noi 2011 | 2063 vizualizari

 

Aceste papillotes,nu sunt alta ceva decat niste pachetele de hartie de copt in care se pun ingredientele,apoi se strange la gura ca o bocceluta,se leaga si se pune in tava;dar pentru aceste retete sunt si anumite forme,speciale pentru papillotes,din care francezii servesc direct din ele(noi nu suntem obisnuiti cu asa ceva);
asemenea forme le am si eu si am facut 2 retete cu peste pentru ca in acest post se mananca peste

 

INGREDIENTE

  • pentru 1 persoana
  • 1file de somon sau alt peste alb
  • 3-4rosii uscate
  • 2linguri sos pesto
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2linguri branza telemea
  • 3-4linguri smantana lichida
  • 1lingura mustar frantuzesc
  • 2linguri seminte de chimion
  • 1echalota
  • frunze de patrunjel,tarhon,arpagic
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papillotes de somon umplut:

Fileul,fara piele,il tai in doua pe verticala,il condimentez,cu sare,piper si chimion;pe una din ele pun sos pesto,deasupra rosii uscate taiate,putin din verdeturi taiate,deasupra pun al doi-lea fileu si pun scobitori sau cine stie ,legat cu sfoara alimentara;in forma pun verdeturi tocate,deasupra fileul,dau la cuptor 15-20min.intre timp,fac sosul:intr-un bol amestec branza cu smantana,mustar,putin chimion,verdeata,echalota taiata marunt,condimentez apoi se serveste cu pestele;daca sosul este prea gros,il mai subtiati cu putin lapte sau iaurt;sa va spun ce este echalota;poate unii dintre voi stiti dar mai spun si eu;echalota este la aspect ca si ceapa noastra de apa,cu deosebirea ca echalota are gust de usturoi;eu nu am avut(mi-am adus din Franta dar le-am terminat),asa ca la reteta am pus o ceapa de apa si 1lingurita de praf de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papillotes de somon umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

30.11.2011, 10:14

place

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:58

mirela0911 1

30.11.2011, 20:26

buna papica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Somon cu cartofi la aburi