Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aceste papillotes,nu sunt alta ceva decat niste pachetele de hartie de copt in care se pun ingredientele,apoi se strange la gura ca o bocceluta,se leaga si se pune in tava;dar pentru aceste retete sunt si anumite forme,speciale pentru papillotes,din care francezii servesc direct din ele(noi nu suntem obisnuiti cu asa ceva);
asemenea forme le am si eu si am facut 2 retete cu peste pentru ca in acest post se mananca peste
Fileul,fara piele,il tai in doua pe verticala,il condimentez,cu sare,piper si chimion;pe una din ele pun sos pesto,deasupra rosii uscate taiate,putin din verdeturi taiate,deasupra pun al doi-lea fileu si pun scobitori sau cine stie ,legat cu sfoara alimentara;in forma pun verdeturi tocate,deasupra fileul,dau la cuptor 15-20min.intre timp,fac sosul:intr-un bol amestec branza cu smantana,mustar,putin chimion,verdeata,echalota taiata marunt,condimentez apoi se serveste cu pestele;daca sosul este prea gros,il mai subtiati cu putin lapte sau iaurt;sa va spun ce este echalota;poate unii dintre voi stiti dar mai spun si eu;echalota este la aspect ca si ceapa noastra de apa,cu deosebirea ca echalota are gust de usturoi;eu nu am avut(mi-am adus din Franta dar le-am terminat),asa ca la reteta am pus o ceapa de apa si 1lingurita de praf de usturoi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult