Pappardelle cu sos de spanac

de silvi0ara in Spaghete, 23 Feb 2010 | 1792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi,nedesfacuta
  • 350g pappardelle(paste fainoase in forma de panglici)
  • 1lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mijocie, tocata marunt
  • 175g ciuperci asortate
  • 225g spanac frunze
  • 300ml frisca lichida nebatuta(35% grasime)
  • 1/2 zeama de lamaie
  • sare si piper
  • parmezan ras pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu sos de spanac:

Se coace usturoiul intreg la cuptor invelit in folie de aluminiu 15-20 min sa se inmoaie.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet,se scurg se se tin la cald.Se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga ceapa tocata pana se inmoaie.Se adauga ciupercile si miezul de usturoi si inabusiti inca 2 min ,apoi adaugati sucul de lamaie si se fierbe inca 2 min.Adaugati,amaestecand frunzele de spanac si frisca.Asezonati cu sare si piper,apoi mai tineti pe foc pana cand frunzele de spanac s-au inmuiat usor.


Serviti pastele cu parmezan presarat deasupra.Acest preparat se poate face si fara spanac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

23.02.2010, 22:34

sincer ,imi fac cu ochiul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara