Papricas cu galuste

de Lau in Pui, 3 Iul 2013 | 14021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu galuste:

Carnea de pui se spala si se prajeste in putin ulei pana isi schimba culoarea.

Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua de ardei, amestecam si  adaugam carnea si lasam putin sa se caleasca impreuna. Adaugam apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba, potrivim de sare si piper dupa gust.

Galustele-batem bine ouale cu furculita, adaugam sare si piper dupa gust, faina si uleiul. Trebuie sa rezulte un aluat mai grosut.

Cand a fiert carnea adaugam o cana de apa si cand incepe sa fiarba adaugam cu o lingurita  galustele (pe care o udam de fiecare data inainte sa luam aluat)

Acoperim oala cu capacul si lasam sa fiarba cca 20 minute la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui