Papricas de curcan

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 10181 vizualizari

 

Un papricas foarte foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de curcan( de poate face si cu pui)taiat marunt ca pentru gulas
  • 2 cepe
  • 1 lingurita si 1/2 boia dulce
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii( de casa ideal)
  • piper sare dupa gust
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • Pentru galuste:
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de curcan:

Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa taiata marunt, apoi carnea si boiaua si sotam impreuna in jur de 7-8 minute.


Adaugam apa suficienta si lasam sa fiarba bine carnea acoperit.


Cand carnea este fiarta potrivim de sare dupa gust, punem bulionul amestecat cu putina apa si cu faina, adaugam si un praf de piper si mai lasam sa fiarba. Intre timp facem galustele.


Batem ouale cu sarea si apoi cu faina pana obtinem un aluat de consistenta smantanii doar ca putin mai gros.


Cu lingura luam din compozitie apoi punem in mancare. mai lasam inca 10-12 minute sa fiarba galustele si avem un papricas foarte gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

epurasha2bb 1

22.12.2010, 14:50

supeeeer! din curcan nu m-am gandit s afac! ce bun! 5f!

kukibella 1

22.12.2010, 15:23

delia64 1

30.03.2015, 18:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de iaurt