Papricas de porc cu galuste

de Bya Ralu in Porc, 30 Iun 2013 | 1777 vizualizari

 

Am vazut reteta la Timea...a fost delicioasa,multumesc de reteta!

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de porc
  • 2 linguri bulion
  • 2 cepe albe mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper
  • 1/4 boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare/piper
  • Pentru ornat :
  • patrunjel verde proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu galuste:

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce.


Se lasa circa 5 minute si se stinge cu vinul rose.


Se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic,pentru circa 30 minute.


Se adauga bulionul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.


Intr-un castron se bat ouale,cu un praf de sare si piper si faina.


Cu o lingura formam galustele.De fiecare data se baga lingura in zeama de la tocanita inainte de a forma galustele.


Se mai lasa circa 10 minute sa se faca si galustele,adaugand si usturoiul pisat si optional se poate adauga si boia iute.


Se orneaza cu patrunjel verde proaspat.


 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

In loc de bulion se poate adauga pasta de ardei sau ardei rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 16:43

foarte gustos

Bya Ralu 1

26.11.2013, 17:45

babi5 1

14.06.2014, 06:29

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste