Papricas de porc cu galuste

de Bya Ralu in Porc, 30 Iun 2013 | 4830 vizualizari

 

Am vazut reteta la Timea...a fost delicioasa,multumesc de reteta!

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de porc
  • 2 linguri bulion
  • 2 cepe albe mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper
  • 1/4 boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare/piper
  • Pentru ornat :
  • patrunjel verde proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu galuste:

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce.

Se lasa circa 5 minute si se stinge cu vinul rose.

Se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic,pentru circa 30 minute.

Se adauga bulionul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Intr-un castron se bat ouale,cu un praf de sare si piper si faina.

Cu o lingura formam galustele.De fiecare data se baga lingura in zeama de la tocanita inainte de a forma galustele.

Se mai lasa circa 10 minute sa se faca si galustele,adaugand si usturoiul pisat si optional se poate adauga si boia iute.

Se orneaza cu patrunjel verde proaspat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

In loc de bulion se poate adauga pasta de ardei sau ardei rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste din faina