Papricas de pui

de alilianaa in Pui, 5 Feb 2013 | 2866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de pui
  • 3 cepe
  • un morcov
  • piper, sare, cimbru
  • boia dulce de ardei
  • suc de rosii 200 g
  • sare dupa gust
  • marar verde
  • un ou
  • 150 ml apa
  • 4 linguri de faina
  • 30 ml ulei
  • 1 ardei gras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Intr-o tigaie am pus ulei la incins unde am pus ceapa, morcovul, ardeiul spalate si tocate marunt. Cand au fost pregatite la jumatate am adaugat puiul condimentat (eu am fiert carnea inainte). Am adaugat sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei. Am completat cu apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.


Separat am facut galustile: un ou batut bine cu furculita in care am pus sare si putina menta, apa si faina. A rezultat un amestec omogen. Eu am lasat compozitia mai moale si am pus un ,, cateva fire de praf de copt". Acestea le-am fiert in apa clocotita cu sare. Le-am scos intr-o strecuratoare si le-am dat la jet de apa rece. Le-am lasat la scurs. Cand puiul si legumele au fost aproape gata am, adaugat galustile. Am mai lasat pret de 7-10 minute la fiert. Am pus marar.


S-au servit cu smantana si menta sau simple.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

T I M E A 1

05.02.2013, 23:58

bun, bun

Criss 1

06.02.2013, 05:36

Foarte bun.

alilianaa 1

06.02.2013, 06:54

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui smantana si galuste de faina