Papricas de pui cu dovlecel

de Sidy in Pui, 9 Aug 2011 | 3981 vizualizari

 

Pentru ca in periplul meu pe la Alba Iulia , mi-am pierdut aparatul de fotografiat, o perioada am sa atasez retete facute dar...care nu am apucat sa le postez....din lipsa de timp. Voi incepe cu reteta de papricas de pui cu dovlecel

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu dovlecel:

Cum se prepara reteta de papricas de pui cu dovlecel

Ceapa ,ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.

Se pune la calit ceapa cu ardeiul si rosia.

Se adauga carnea si se pune sarea si piperul necesare.

Punem apa pina depaseste nivelul carnii si lasam sa fiarba domol.

Cind este aproape fiarta carnea se adauga dovlecelul si doua fire de marar si se mai lasa la fiert 5 minute pina este fiert si dovlecelul.

Pofta mare ! Papricasul de pui cu dovlecel este delicios, cu siguranta veti cere inca o portie.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana in farfurie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat