Papricas de pui cu dovlecel

de Sidy in Pui, 9 Aug 2011 | 3001 vizualizari

 

Pentru ca in periplul meu pe la Alba Iulia , mi-am pierdut aparatul de fotografiat, o perioada am sa atasez retete facute dar...care nu am apucat sa le postez....din lipsa de timp. Voi incepe cu reteta de papricas de pui cu dovlecel

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu dovlecel:

Cum se prepara reteta de papricas de pui cu dovlecel

Ceapa ,ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.

Se pune la calit ceapa cu ardeiul si rosia.

Se adauga carnea si se pune sarea si piperul necesare.

Punem apa pina depaseste nivelul carnii si lasam sa fiarba domol.

Cind este aproape fiarta carnea se adauga dovlecelul si doua fire de marar si se mai lasa la fiert 5 minute pina este fiert si dovlecelul.

Pofta mare ! Papricasul de pui cu dovlecel este delicios, cu siguranta veti cere inca o portie.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana in farfurie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

pe 15.10 la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Praz cu masline si pui