Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte

de botcrina in Porc, 26 Oct 2014 | 1681 vizualizari

 

Este o supă foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 4-5 cartofi potriviţi de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei roşu
  • 1-2 ardei iuţi
  • 1 morcov
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 lingură boia
  • o crenguţă de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • sare şi piper după gust
  • 1 ou
  • 50 g făină
  • 50 g griş
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte:

Tăiem toate legumele cubuleţe, lăsăm de o parte doar ardeii iuţi.


Într-o oală punem uleiul la încins, sotăm legumele în acesta, adăugăm paprika şi stingem cu apă caldă.


Lăsăm să fiarbă puţin apoi adăugăm carnea tăiată cubuleţe.


Potrivim de sare şi piper şi adăugăm crenguţa de cimbru şi frunzele de dafin.


Când carnea este pătrunsă aproape bine punem în supă cartofii, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe,


Între timp facem găluştele dintr-un ou cu 50 g făină şi 50 g griş.


Punem găluştele cu ajutorul unei linguriţe în supă şi mai lăsăm să fiarbă puţin.


Tăiem ardeii iuţi rondele subţiri (îndepărtăm seminţele) pentru a da un gust pikant supei, mai potrivim gustul, dacă este nevoie, apoi luăm oala de pe foc.


Servim paprikaşul calduţ!


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

se poate servii cu suc de roşii sau smântână;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Geanina87 1

26.10.2014, 20:33

deyutzky 1

26.10.2014, 23:51

foarte bun

mihaelar63 1

05.11.2014, 23:47

Galustele sunt placerea mea vinovata . Trebuie sa incerc jumatate gris , jumatate faina alba ca si tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paprikas cu carne, mazare si galuste