Paprikas cu carne, mazare si galuste

de mihaelar63 in Porc, 5 Oct 2014 | 2600 vizualizari

 

De cand ma stiu mi-a placut cel mai mult paprikasul cu galuste .De aceasta data am lasat smantana ,deoparte si am folosit lapte cum facea mama .

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas cu carne, mazare si galuste:

Muschiuletul de porc se feliaza si se prajeste in ulei .


Ceapa se curata ,se spala si se toaca . Se pune la prajit langa carne .


Adugati pasta de gogosari , sarati , puneti o lingura de faina si amestecati .


Se toarna laptele ,putin cate putin, amestecand .


Ouale se bat spuma cu ajutorul mixerului , se sareaza , se incorporeaza si untul moale . Se amesteca cu faina .


Cu ajutorul lingurii care mai intai se introduce in apa se iau galuste si se pun la fiert .


Daca este nevoie mai adugati apa in cratita ca galustele sa poata fierbe usor .


Adugati mazarea si mai lasati paprikasul sa fiarba 10 minute .


Asezonati si serviti cu verdeata , patrunjel si marar verde .


Eu nu am mai pus piper pentru ca sosul de gogosari era suficient de picant .


 

TIPS-URI

1

Acest paprikas se prepara de obicei cu carne de pui , dar eu am avut la dispozitie muschiulet de porc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu carne, mazare si galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

06.10.2014, 10:36

Andreea Caroline 1

06.10.2014, 13:55

Rocsi 1

06.10.2014, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte