Paprikas cu inima de vitel si ciuperci

de mihaelar63 in Vita, 7 Mar 2014 | 3231 vizualizari

 

Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 inima vitel (700-800 g)
  • 1 cutie ciuperci taiate (400 g)
  • 4 cepe
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 cana lapte
  • 50 ml ulei
  • boaia rosie de ardei , sare , nucsoara , oregano .
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas cu inima de vitel si ciuperci:

Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .

Curatati inima de partea alba-zgarciuri  si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .

Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .

Adaugati inima si  prajiti 5 minute impreuna .

Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .

Amestecand turnati laptele .

Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .

Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .

Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .

TIPS-URI

1

Inima trebuie tinuta in apa rece sa se traga din ea excesul de sange . Se poate chiar schimba apa de cateva ori daca este necesar .La fel se procedeaza cu orice organ [ ficat, rinichi ] care este mai bine vascularizat .

2

Daca pregatiti organe in preparate de tip tocanite , se foloseste mai multa ceapa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu inima de vitel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu ciuperci si galuste