Paprikas cu inima de vitel si ciuperci

de mihaelar63 in Vita, 7 Mar 2014 | 1331 vizualizari

 

Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 inima vitel (700-800 g)
  • 1 cutie ciuperci taiate (400 g)
  • 4 cepe
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 cana lapte
  • 50 ml ulei
  • boaia rosie de ardei , sare , nucsoara , oregano .
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas cu inima de vitel si ciuperci:

Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .


Curatati inima de partea alba-zgarciuri si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .


Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .


Adaugati inima si prajiti 5 minute impreuna .


Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .


Amestecand turnati laptele .


Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .


Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .


Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .

 

TIPS-URI

1

Inima trebuie tinuta in apa rece sa se traga din ea excesul de sange . Se poate chiar schimba apa de cateva ori daca este necesar .La fel se procedeaza cu orice organ [ ficat, rinichi ] care este mai bine vascularizat .

2

Daca pregatiti organe in preparate de tip tocanite , se foloseste mai multa ceapa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu inima de vitel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alexandra Burz 1

07.03.2014, 23:30

Lia_ 1

08.03.2014, 15:13

place

Lavinia 1

08.03.2014, 20:18

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu ciuperci si galuste