Paprikas cu inima de vitel si ciuperci

de mihaelar63 in Vita, 7 Mar 2014 | 1269 vizualizari

 

Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 inima vitel (700-800 g)
  • 1 cutie ciuperci taiate (400 g)
  • 4 cepe
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 cana lapte
  • 50 ml ulei
  • boaia rosie de ardei , sare , nucsoara , oregano .
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas cu inima de vitel si ciuperci:

Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .

Curatati inima de partea alba-zgarciuri  si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .

Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .

Adaugati inima si  prajiti 5 minute impreuna .

Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .

Amestecand turnati laptele .

Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .

Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .

Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .

 

TIPS-URI

1

Inima trebuie tinuta in apa rece sa se traga din ea excesul de sange . Se poate chiar schimba apa de cateva ori daca este necesar .La fel se procedeaza cu orice organ [ ficat, rinichi ] care este mai bine vascularizat .

2

Daca pregatiti organe in preparate de tip tocanite , se foloseste mai multa ceapa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu inima de vitel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alexandra Burz 1

07.03.2014, 23:30

Lia_ 1

08.03.2014, 15:13

place

Lavinia 1

08.03.2014, 20:18

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!