Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D
Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .
Curatati inima de partea alba-zgarciuri si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .
Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .
Adaugati inima si prajiti 5 minute impreuna .
Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .
Amestecand turnati laptele .
Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .
Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .
Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .
1
Inima trebuie tinuta in apa rece sa se traga din ea excesul de sange . Se poate chiar schimba apa de cateva ori daca este necesar .La fel se procedeaza cu orice organ [ ficat, rinichi ] care este mai bine vascularizat .
2
Daca pregatiti organe in preparate de tip tocanite , se foloseste mai multa ceapa .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro