Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D
Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .
Curatati inima de partea alba-zgarciuri si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .
Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .
Adaugati inima si prajiti 5 minute impreuna .
Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .
Amestecand turnati laptele .
Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .
Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .
Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .
1
Inima trebuie tinuta in apa rece sa se traga din ea excesul de sange . Se poate chiar schimba apa de cateva ori daca este necesar .La fel se procedeaza cu orice organ [ ficat, rinichi ] care este mai bine vascularizat .
2
Daca pregatiti organe in preparate de tip tocanite , se foloseste mai multa ceapa .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult