Paprikas de cartofi

de AndreaE in Mancaruri de legume, 17 Mar 2014 | 1779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • sare, piper, oregano, busuioc, boia
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de cartofi:

Am tocat ceapa si ardeiul marunt, si le-am pus la calit cu ulei. Am adaugat sare, piper, oregano , busuioc si boia. Cartofii le-am curatat , le-am taiat rondele si le-am adaugat in oala cu legumele. Am pus apa peste , cat sa acopere cartofii. Am lasat la fiert cu capacul pus circa 15 minute, apoi am luat capacul si am mai lasat asa pana s-au fiert cartofii.


Intr-o cana am amestecat smantana cu faina , si apoi am adaugat la cartofi. Am mai lasat sa dea cateva clocote .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:31

Pushaa 1

18.03.2014, 11:02

MOKUSKA 1

30.04.2014, 13:55

un deliciu, mai ales cu cartofi noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita picanta de ardei