Paprikas de ceafa afumata

de -Miti- in Porc, 9 Dec 2012 | 1207 vizualizari

 

Azi mi s-a facut pofta de mamaliga si paprikas

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ceafa afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 lingura boia de ardei dulce Kotanyi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • boia de ardei iute Kotanyi,dupa gust
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de ceafa afumata:

Calim ceapa si ceafa afumata taiata cuburi. Adaugam boia de ardei si pasta de tomate. Amestecam si avem grija sa nu se arda boiaua de ardei, gustul se va schimba si va deveni amara.


Adaugam putina apa si dupa 10 minute adaugam si cartofii taiati cuburi. Mai fierbem putin,pana se inmoaie cartofii.


Adaugam boia de ardei iute dupa gust,sare si piper.


Servim cu mamaliga si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

-Miti- 1

10.12.2012, 18:59

Mihaela,iar un fix pix

sisterskitchen 1

10.12.2012, 21:53

Super!

deyutzky 1

11.12.2012, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci