Paprikas de pui cu smantana

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 4166 vizualizari

 

o reteta foarte buna cu mamaliguta eu am taiat-o cubulete

 

INGREDIENTE

  • carnita de pui(pulpe,aripi ,pipote,ficatei,piept)
  • 1 -2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 200 g smantana
  • ulei de maline 3 linguri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui cu smantana:

Se curata ceapa si se toaca marunt ,apoi se caleste in putin ulei dupa care se pune boiaua de ardei dulce,sare si bucatile de carne si pipotele(eu am pus si 2 pipote care le-am fiert inainte putin cu apa cu sare) si 1 canita de apa si ardeiul rosu taiat pestisor, se lasa sa fierba la foc mic ,intre timp se mai completeaza cu cate putina apa


Cand carnea e fiarta se pune ficatelul mai la sfarsit si am facut faina cu smantana le-am amestecat bine iar apoi le-am pus peste carnita am lasat sa dea 2-3 clocote apoi am pus patrunjelu verde tocat si se stinge focul


Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

asa e carla multumesc mult

nadina73 1

23.04.2010, 15:46

scuze a picat curentu si sa inchis

nadina73 1

23.04.2010, 15:47

silvioata te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac