Paprikas de pui cu smantana

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 6042 vizualizari

 

o reteta foarte buna cu mamaliguta eu am taiat-o cubulete

 

INGREDIENTE

  • carnita de pui(pulpe,aripi ,pipote,ficatei,piept)
  • 1 -2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 200 g smantana
  • ulei de maline 3 linguri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui cu smantana:

Se curata ceapa si se toaca marunt ,apoi se caleste in putin ulei dupa care se pune boiaua de ardei dulce,sare si bucatile de carne si pipotele(eu am pus si 2 pipote care le-am fiert inainte putin cu apa cu sare) si 1 canita de apa si ardeiul rosu taiat pestisor, se lasa sa fierba la foc mic ,intre timp se mai completeaza cu cate putina apa

Cand carnea e fiarta se pune ficatelul mai la sfarsit si am facut faina cu smantana le-am amestecat bine iar apoi le-am pus peste carnita am lasat sa dea 2-3 clocote apoi am pus patrunjelu verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

asa e carla multumesc mult

nadina73 1

23.04.2010, 15:46

scuze a picat curentu si sa inchis

nadina73 1

23.04.2010, 15:47

silvioata te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana